Το anakata.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του anakata.gr στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

ΑΝΑΚΑΤΑ
0
0
0
s2sdefault

Αν στα ντουλάπια σας έχουν ξεμείνει άδεια βαζάκια από μαρμελάδα ή κάποιο άλλο τρόφιμο και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε, σας έχουμε τη λύση: εκμεταλλευτείτε τα και φτιάξτε τα δικά σας καλοκαιρινά και πανέμορφα DIY!

Θήκη για υγρό σαπούνι Θα χρειαστείτε ένα βαζάκι και τον μηχανισμό από ένα παλιό σαπούνι.

Κάνετε μια τρύπα στο καπάκι στο μέγεθος του μηχανισμού και τον βάζετε μέσα. Βάζετε το σαπούνι στο βαζάκι και το κλείνετε. Είναι πανεύκολο και πανέμορφο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο μπάνιο ή την κουζίνα σας.

Κηροπήγιο Θα χρειαστείτε, εκτός από το βαζάκι, μια βαφή για υφάσματα σε σωληνάριο για να δημιουργήσετε τα σχέδια και μερικές φωτογραφίες για να εμπνευστείτε. Βάζετε ένα κεράκι ρεσό σε μια βάση την οποία τοποθετείτε μέσα στο βαζάκι. Αφαιρείτε από το καπάκι δύο ημικύκλια αφήνοντας μια λωρίδα στη μέση και κλείνετε το βαζάκι. Το κηροπήγιό σας είναι έτοιμο!
vazakia marm1
Αλατιέρα Χρειάζεστε μια μεγάλη συσκευασία αλατιού από την οποία θα κρατήσετε, εκτός φυσικά από το αλάτι, το πάνω μέρος της. Το κόβετε στο μέγεθος του ανοίγματος που έχει το βαζάκι και αφαιρείτε το εσωτερικό από το καπάκι για να «σφραγίσετε» τον μηχανισμό της αλατιέρας. Η αλατιέρα σας είναι έτοιμη.

Θήκη για τα καλλυντικά και τα πινέλα Θα χρειαστείτε πλαστικό χρώμα και πινέλο για να βάψετε το βάζο σας στο χρώμα που σας αρέσει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα γράμματα για διακοσμήσετε την θήκη σας τα οποία θα βάψετε στο ίδιο χρώμα. Αφαιρείτε το εσωτερικό από το καπάκι και η θήκη σας είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τα πινέλα και τη μάσκαρα.
vazakia marm2
Διακοσμητικό βαζάκι με καραμέλες Ένα πολύ απλό και όμορφο DIY. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφαιρέσετε το εσωτερικό από το καπάκι, να βάψετε το υπόλοιπο, να βάλετε μέσα καραμέλες και να το τοποθετήσετε στο coffee table που βρίσκεται στο καθιστικό σας.

Διακοσμητικό γλαστράκι με βότανα Θα χρειαστείτε χώμα και σπόρους από το βότανο που θέλετε να μεγαλώσετε. Βάζετε το χώμα μέσα στο βαζάκι, ρίχνετε τους σπόρους και ποτίζετε. Μπορείτε αν θέλετε να βάλετε και ένα αυτοκόλλητο γράφοντας τι περιέχει το βαζάκι σας.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω video!