Το anakata.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του anakata.gr στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

ΑΝΑΚΑΤΑ
0
0
0
s2sdefault

Οι γυναίκες-νοικοκυρές αλλά και οι άνδρες-νοικοκύρηδες συμβαίνει συχνά να έχουν αλλού το μυαλό τους και το κάψιμο του πάτου μιας κατσαρόλας να είναι συχνό φαινόμενο.

Λίγο η απειρία, λίγο η απροσεξία και το κακό δεν αργεί να γίνει. Δείτε ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κάνετε το καθάρισμα των καμμένων σκευών… παιχνιδάκι.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

1 φλ. νερό

1 φλ. ξίδι

2 κ.σ. μαγειρική σόδα

Ένα σφουγγαράκι

Βάλτε το σκεύος σας στο μάτι, ρίξτε το νερό και το ξίδι και ανάψτε το μάτι. Αφήστε το μείγμα σας να βράσει.

Αφαιρέστε από τη φωτιά, προσθέστε τη μαγειρική σόδα. Αφήστε για πολύ λίγο και έπειτα αδειάστε τα υγρά από το σκεύος.

Πάρτε το σφουγγαράκι και περάστε την καμμένη επιφάνεια.

Αν χρειάζεται ρίξτε λίγη ακόμα σόδα στο τηγάνι και λίγο νερό και δημιουργήστε μια πάστα. Αφήστε την για λίγο στα σημεία που δεν έχουν καθαρίσει και ξεπλύντε. Το αποτέλεσμα είναι ένα πεντακάθαρο σκεύος.