Το anakata.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του anakata.gr στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

ΑΝΑΚΑΤΑ
0
0
0
s2sdefault
 

Στην... πυρά στέλνει τα emojis η Πολωνική εκκλησία, η οποία επέπληξε τους ιερείς της χώρας, υποστηρίζοντας ότι η διάνθιση κειμένων με… γελαστές φατσούλες κάνει τα έγγραφα να μοιάζουν «παιδικά».

polonis ekklisia emojis1

«Ζητάμε από τους ιερείς να αποφεύγουν να χρησιμοποιούν τα emoticons στα ενημερωτικά δελτία των ενοριών που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο» ανέφερε ο πατέρας Maciej Szczepaniak,εκπρόσωπος της Ρωμαιοκαθολικής Αρχιεπισκοπής του Πόζναν στη δυτική Πολωνία.

«Αυτό θεωρείται συνήθως σαν παιδιάστικη συμπεριφορά», ανέφερε ο υψηλόβαθμος ιερέας στη δημόσια δήλωσή του, η οποία συμπεριέλαβε… ένα emoticon ως παράδειγμα.

«Τα ανακοινωθέντα των ενοριών έχουν ως αντικείμενο θρησκευτικό περιεχόμενο, και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να καθίστανται κιτς», πρόσθεσε ο Szczepaniak.

«Η κατάσταση ξέφευγε από τον έλεγχο» δήλωσε την Παρασκευή στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ιερέας. «Σε μερικές περιπτώσεις, οι ιερείς χρησιμοποιούσαν emoticons σε κάθε παράγραφο» πρόσθεσε εκνευρισμένος.