Το anakata.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του anakata.gr στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

ΑΝΑΚΑΤΑ
0
0
0
s2sdefault

Οι παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται ότι δείχνουν κάποιες συνθέσεις λουλουδιών. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για διακόσμηση γλυκών.

Όταν πρόκειται για διακόσμηση γλυκών δεν υπάρχει όριο στη φαντασία και τη δημιουργικότητα των σεφ.

Έτσι κάθε δημιουργός λειτουργεί περισσότερο ως καλλιτέχνης και παρασκευάζει μοναδικά επιδόρπια που κερδίζουν τον καθένα από εμάς πρωτίστως με την εμφάνισή τους.

diak gl01

Πρόσφατο παράδειγμα οι δημιουργίες ενός ζαχαροπλάστη στη Σεούλ, ο οποίος “σκαλίζει” λουλούδια πάνω σε τούρτες τα οποία μοιάζουν ψεύτικα αλλά είναι εδώδιμα. Ο ίδιος χρησιμοποιεί ζαχαρόπαστα σε διάφορα χρώματα και δημιουργεί πέταλα, φύλλα και βλαστούς συνθέτοντας υπέροχα μπουκέτα στην επιφάνεια των γλυκών. Τόσο όμορφα μάλιστα που είναι δύσκολο να μπεις στη διαδικασία να τα κόψεις…

diak_gl14.jpgdiak_gl02.jpgdiak_gl03.jpgdiak_gl04.jpgdiak_gl05.jpgdiak_gl06.jpgdiak_gl07.jpgdiak_gl08.jpgdiak_gl09.jpgdiak_gl10.jpgdiak_gl11.jpgdiak_gl12.jpgdiak_gl13.jpg