Το anakata.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του anakata.gr στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

ΑΝΑΚΑΤΑ
0
0
0
s2sdefault

Η παρακάτω αγγελία δημοσιεύτηκε στο Guardian και πήρε πολλές απαντήσεις γιατί μπορεί και να ανταποκρίνεται στα όνειρα πολλών μοναχικών ανδρών:

Μόνη, μαύρη, θυληκή αναζητά την συντροφιά αρσενικού. Η εθνικότητα δεν έχει σημασία. Είμαι ένα πολύ καλό κορίτσι που του αρέσουν τα παιχνίδια. Μου αρέσουν οι μακρινοί περίπατοι στο δάσος, να είμαι καβάλα στο πίσω μέρος του φορτηγού σου, το κυνήγι, οι εκδρομούλες για κάμπινγκ και ψάρεμα, αλλά και το ξάπλωμα δίπλα στην φωτιά τα βράδια του χειμώνα. Τα δείπνα υπό το φως των κεριών θα με κάνουν να τρώω από την παλάμη σου... Θάμαι πάντα στην εξώπορτα να σε περιμένω να γυρίσεις από την δουλειά, φορώντας μόνο αυτά με τα οποία με προίκησε η φύση.

Κάλεσε το 01272-6420 και ζήτησε την Αννυ. Θα σε περιμένω.

.

.

.

.

.

.

.

.

Περίπου 150 άνδρες απάντησαν σε διάστημα τριών ημερών. Περίπου 150 άντρες στην πραγματικότητα συνομίλησαν με την ανάδοχο της Bella, της σκυλίτσας της φωτογραφίας.

bella1