Το anakata.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του anakata.gr στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

ΑΝΑΚΑΤΑ
0
0
0
s2sdefault

Για πολλούς, το ταξίδι έχει να κάνει με έναν προορισμό. Έτσι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο είναι συνήθως ο εύκολος τρόπος μεταφοράς.

Επιθυμώντας να ανοίξει τα μάτια των ταξιδευτών σε εναλλακτικούς τρόπους ταξιδιού, το National Geographic έχει συντάξει μια συλλογή από τα «12 γραφικά ταξίδια με το τρένο στον κόσμο» για το τεύχος Αυγούστου / Σεπτεμβρίου του National Geographic Traveler.

Οι διαδρομές που επιλέγονται από το περιοδικό προσφέρουν μια διαφορετική ματιά στα σιδηροδρομικά ταξίδια, κάνοντας τον κόσμο να ενδιαφερθεί γι’ αυτά.
Το εκθαμβωτικό Orient Express της Ευρώπης, προσφέρει θέα σε διάφορες μητροπόλεις, όπως το Λονδίνο, το Παρίσι και η Βενετία. Το Shongololo Express της Αφρικής, παρουσιάζει την ομορφιά της άγριας φύσης.
Εσείς ρίξτε μια ματιά στις πιο γραφικές βόλτες με τρένο στον κόσμο, όπως επιλέχθηκαν από τον National Geographic Traveler.

1. TranzAlpine, Νέα Ζηλανδία

treno ta3 01

2. Βελιγράδι-Bar/Σερβία/Μαυροβούνιο

treno ta3 02

3. Orient Express, Ευρώπη

treno ta3 03

4. Shongololo Express, Αφρική

treno ta3 04

5. Ghan, Αυστραλία

treno ta3 05

6. Royal Rajasthan on Wheels, Ινδία

treno ta3 06

7. Golden Eagle Trans, Σιβηρία, Ρωσία

treno ta3 07

8. Zephyr, Καλιφόρνια

treno ta3 08

9. The Canadian, Καναδάς

treno ta3 09

10. The Train to the Clouds, Αργεντινή

treno ta3 10

11. Belmond Grand Hibernian, Ιρλανδία

treno ta3 11

12. Glacier Express, Ελβετία

treno ta3 12