Το anakata.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του anakata.gr στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

ΑΝΑΚΑΤΑ
0
0
0
s2sdefault

Ο Gucci είναι ο δημοφιλέστερος οίκος μόδας της χρονιάς σύμφωνα με τη λίστα που δημιούργησαν από κοινού η πλατφόρμα αναζήτησης μόδας Lyst και το Business of Fashion.

top proionta 2017

To Lyst εξήγαγε τα αποτελέσματα συνυπολογίζοντας τη συχνότητα αναζήτησης, επισκεψιμότητα και άλλους παράγοντες για το δεύτερο τέταρτο του 2017 σε μια έρευνα στην οποία συμμετείχαν εκατομμύρια καταναλωτές, εκατομμύρια προϊόντα και 12 χιλιάδες brands.

O Gucci όμως δεν πήρε την πρωτιά μόνο αυτής της λίστας, αλλά το όνομά του βρέθηκε πρώτο στη λίστα με τα δημοφιλέστερα προϊόντα αυτή τη στιγμή.

top proionta 2017 1

Τα φλοράλ sliders του οίκου βρέθηκαν στην κορυφή της λίστας Top Products, η ζώνη με το logo του στην 3η θέση, τα φορέματα με το μπροστινό φιόγκο στην 7η και τα κεντημένα sneakers του στην 8η.

top proionta 2017 2

top proionta 2017 3

Κανένα άλλο fashion brand δεν εμφανίστηκε στη λίστα περισσότερο από μία φορά και μόνο ο οίκος Givenchy είχε μια θέση στις λίστες Hottest Brands και Top Products.

top proionta 2017 4


Δείτε αναλυτικά τη λίστα με την πρώτη δεκάδα:

  1. Gucci
  2. Yeezy (το brand του Kanye West)
  3. Balenciaga
  4. Vetements
  5. Givenchy
  6. Valentino
  7. Y-3
  8. Prada
  9. Nike
  10. Fendi