Το anakata.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του anakata.gr στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

ΑΝΑΚΑΤΑ
0
0
0
s2sdefault
Το αμερικανικό δίκτυο CNN έκανε αφιέρωμα στην Αθήνα παρουσιάζοντας όλα όσα πρέπει να δει και να γευτεί ο επισκέπτης της ελληνικής πρωτεύουσας.

Ο τίτλος του αφιερώματος είναι "Φάε, Μείνε, Παίξε: Εκεί που το καινούριο συναντά το παλιό στην Αθήνα".

athens fae meine paikse

Η αρθρογράφος αναφέρει ότι, τα κλειστά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας υποδηλώνουν ότι η οικονομία ακόμα δεν έχει ανακάμψει, δεν χωρά αμφιβολία το γεγονός ότι η Αθήνα, η ελληνική πρωτεύουσα, διακατέχεται από ένα πνεύμα ζωντανό και αγωνιστικό.

Παρά τα όσα έχει περάσει η χώρα από το 2008, υπάρχουν νέα εστιατόρια, καταστήματα, πολιτιστικά ιδρύματα και ισχυρή καλλιτεχνική παρουσία στην Αθήνα.

Σε πολλά επίπεδα η Ελλάδα προσπαθεί, αναβιώνοντας τη μακρά και πλούσια ιστορία της, να χτίσει σε παραδόσεις καινοτομίας, δημιουργικότητας και μαγειρικής ευρηματικότητας.

Η Αθήνα δεν είναι ένα μέρος που ο επισκέπτης πρέπει απλά να περάσει για να φτάσει στα νησιά.

ΠΗΓΗ: CNN